DIENSTEN
Voor veel mensen is het zorgeloos rijden van een auto een vanzelfsprekend begrip. Natuurlijk is het dan belangrijk dat Uw auto in een topconditie verkeert. Het regelmatig onderhouden van Uw auto is daarom ook belangrijk. Voor dit onderhoud kunt U ook terecht bij MF Cars een BOVAG erkend garagebedrijf. Wij onderhouden ieder type auto van ieder merk.

Vanzelfsprekend beschikken wij over een technisch hoogstaande werkplaats met alleen bekwaam en gediplomeerd personeel dat werkt met kwaliteitsgereedschap en beschikt over de laatste diagnose apparaturen voor alle automerken. Geen enkele reparatie hoeft alleen maar op blind vertrouwen plaats te vinden. Voordat wij starten met de werkzaamheden aan uw auto ontvangt u van ons een diagnose rapport en een gedegen prijsopgaaf.

Wij helpen u graag met alles dat betrekking heeft op uw auto. Zo kunt u bij ons terecht voor de APK keuring, onderhoud aan uw auto in de vorm van een grote beurt of kleine beurt, airco onderhoud en reparatie werkzaamheden. Tevens hebben wij een uitgebreide scala aan banden en kunnen wij naast het leveren en monteren van uw banden ook de banden balanceren en uw gehele voertuig uitlijnen met onze geavanceerde uitlijnapparatuur.

CONTACT

POSTADRES:
AUTOBEDRIJF MF-CARS
Wagenweg 1, 1187AX Amstelveen 

T: 020 73 70 853
K.v.K: 50986686
B.t.w. Nr: 645978772B01

info@garagebedrijfamstelveen.nl
www.garagebedrijfamstelveen.nl
copyright 2015 

Airco vullen
Onderhoud
Banden
Uitlaten
Remmen
Laswerk
Schade taxatie
In en verkoopauto`s