PREVENTIEF ONDERHOUD
Preventief onderhoud van auto's kan helpen bij het beschermen van zowel uw eigen veiligheid als de veiligheid van de investering in uw voertuig. Regelmatig onderhoud kan kostbare reparaties helpen voorkomen. Wij raden u aan het onderhoudsschema van de fabrikant te volgen voor de juiste verzorging van uw voertuig. Wij weten hoe we de levensduur van uw voertuig kunnen verlengen en helpen u dure en onnodige reparaties te voorkomen.

Verversen van olie en filters
Wij raden u aan om elke 3 maanden of na elke 3.500 kilometer uw olie te verversen om de prestaties van uw auto maximaal te houden, minder brandstof per kilometer te verbruiken en prettiger te rijden.

Bij MF-Cars bieden wij synthetische olie die uw motor beter beschermt en die de prestaties van uw auto bevordert. Synthetische olie is hittebestendig en heeft geen last van het afbreken van de viscositeit. We bieden ook olie voor auto's met een hoge kilometerstand, die helpt uw oudere voertuig langer en prettiger op de weg te houden.

Tegelijk met het verversen van uw olie kunnen onze technici zorg dragen voor uw brandstoffilters, glijmiddel, radiator, antivries, reiniging van de brandstofinjector en het vermijden van lekkage. Ook geven we uw voertuig een gratis inspectie wanneer u bij ons uw olie komt verversen.

Radiatorreparatie en onderhoud
De taak van uw radiator is om koelvloeistof door uw hele motor te laten vloeien. Als er een blokkade of een lekkage is, dan kan uw motor snel oververhit raken, waardoor u met uw voertuig aan de kant van de weg kunt belanden.

Een koelvloeistoflek wordt meestal veroorzaakt door een gebarsten of slecht passende slang of door een gat in de radiator zelf. Radiatormetaal is dun en kan snel beschadigd raken. De nummer één oorzaak van koelvloeistoflekkage is echter corrosie. Wij raden u aan uw koelsysteem ten minste eens per jaar door een professional te laten controleren.

Een verversing is een cruciaal onderdeel van het routineonderhoud. Koelvloeistof is zeer bijtend. Wanneer deze te lang in de radiator blijft, zal het metaal worden afgebroken door corrosie en zo worden potentieel rampzalige lekken veroorzaakt. Als we sporen ontdekken van een koelvloeistoflek, dan kunnen we het beschadigde deel repareren of vervangen.
CONTACT

POSTADRES:
AUTOBEDRIJF MF-CARS
Wagenweg 1, 1187AX Amstelveen 

T: 020 73 70 853
K.v.K: 50986686
B.t.w. Nr: 645978772B01

info@garagebedrijfamstelveen.nl
www.garagebedrijfamstelveen.nl
copyright © 2015  •