REPATIE & ONDERHOUD
Regelmatig onderhoud is de beste manier om uw auto in goede conditie te houden. Wij zijn auto-experts en beschikken over de apparatuur, vaardigheden en kennis om uw voertuig in piekfijne staat te houden.

Diensten en Herstel Versnellingsbak
Reparatie van de versnellingsbak is een grote, tijdrovende en vaak dure zaak. Daarom is het zo belangrijk om uw versnellingsbak goed te onderhouden.
We kunnen de versnellingsbak voor u repareren of vernieuwen, maar het belangrijkste wat we kunnen doen is op tijd uw transmissievloeistof vervangen. Dit is belangrijk, omdat na verloop van tijd metaaldeeltjes uit de versnelling de vloeistof zullen vervuilen. Bovendien zal de extreme hitte die door een automaat wordt gegenereerd de vloeistof langzaam afbreken.

Het is belangrijk om steeds wanneer u uw olie ververst ook uw vloeistofniveaus te controleren. Een laag vloeistofniveau kan ernstige schade aan uw versnellingsbak veroorzaken.

Schoonmaak van fuel system injectors
Het schoonmaken van brandstofinjectoren is belangrijk om de prestaties van uw auto te maximaliseren. Vuile brandstofinjectoren kunnen leiden tot slechte acceleratie, minder kracht, extra verbruikte brandstof, stationair draaien en een verkeerd mengsel van lucht en brandstof. Bovendien kunnen vuile brandstofinjectoren leiden tot een hogere uitstoot van koolmonoxide.

Wij raden u aan een brandstofinjectieschoonmaak in te plannen na elke 35.000 kilometer. Regelmatig reiniging van de brandstofinjectie zal de versnelling van uw voertuig verbeteren. U spaart geld uit op benzine en beperkt de uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien kunt u zo de levensduur van uw motor verlengen.

APK
De algemene periodieke keuring moet ieder jaar plaats vinden voor uw auto. Door onze RDW erkende keurmeester laten wij de voertuigen van al onze klanten keuren volgens de officiele richtlijnen voor uw veiligheid en het miliieu. Dat betekent niet dat het u veel moet kosten!
Bij ons betaalt u slecht 24.95.
CONTACT

POSTADRES:
AUTOBEDRIJF MF-CARS
Wagenweg 1, 1187AX Amstelveen 

T: 020 73 70 853
K.v.K: 50986686
B.t.w. Nr: 645978772B01

info@garagebedrijfamstelveen.nl
www.garagebedrijfamstelveen.nl
copyright 2015